Tjänster

Svetsning

Vi genomför de flesta sorters svetsning i de mest förekommande material inom industrin. Vi inriktar oss på att få ett så bra resultat som möjligt och använder oss därför endast av material från erkända tillverkare när det gäller såväl stål som svetsmaterial.  Vi har även en välutrustad maskinpark med tillgång till både avancerade svetsmetoder och svetstraktor. All vår personal är utbildad inom visuell svetskontroll och vi har en egen svetsansvarig i företaget. Vi har stor erfarenhet av stora stålkonstruktioner med modulstorlekar upp till 21x6x5 meter upp till utförandeklass EXC 3 enligt standarden EN-1090. Vi har möjlighet att hantera detaljer med en vikt på upp till 15 ton med travers. Vi har även lägeställare som klarar av att hantera upp till 3 ton.

svetsning

Skärning

Vi kan utföra det mesta inom skärning och fasning i de flest tjocklekar och material. Med vår plasma skärare som har fasaggregat kan vi fasa på ett snabbt, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

Vår gasskärmaskin klarar tjocklekar upp till och med 300 mm med upp till 5 skärhuvuden samtidigt.

Plasman i sin tur klarar upp till och med 38 mm med en precission på +-0.3 mm vid rakskärning. Vi har ett 12.5 meter långt vattenskärbord som kan utnyttjas av båda maskinerna vilket gör att vi kan ha en större kapacitet hos någon av våra maskiner ifall vi så vill.

skärning

Valsning

Inom valsning har vi 4 st. olika stora rundvalsar och 1 st. profilvals. Den största rundvalsen har plåtkapacitet upp till och med 25mm över hela bredden (3 meter). 2 av valsarna har avancerade styrsystem för t.ex. ovala eller andra specialformer.Vi har även stor erfarenhet av att göra silos , koner och specialrör.

valsning

Kantpressning

Inom kantpressning har vi 2 st välutrustade Ursviken kantpressar på 100 respektive 250 ton. 

kantpressning